Hledáte hudební show plnou známých hitů, která nadchne široké publikum?

Ať už si zvolíte koncertní nebo celovečerní show, zahrajeme vám živě nejlepší světové i české hity a k tomu zajistíme špičkovou techniku, včetně pódia a zastřešení.

Postaráme se o výjimečný audio-vizuální zážitek!

Balíčky vyladěné pro koncerty a eventy

Kapela Simply The Show – Premium Show 100+

PREMIUM SHOW 100+

Osvědčené, žádané a plně profesionální řešení, které se všem zapíše hluboko do paměti, navíc se skvělým poměrem ceny a kvality.

Celovečerní show plná českých i světových hitů pohltí posluchače i díky prvotřídní technické složce – jedná se špičkové ozvučení a reprezentativní osvětlení v režii profesionálů, kteří s kapelou každoročně absolvují desítky akcí. Můžete se tak spolehnout, že každý tón bude znít dokonale a večer bude mimořádným zážitkem i pro oči a objektivy.

Tento balíček je naším bestsellerem – a není divu! Je určen pro všechny typy akcí s účastí a kapacitou až do 500 hostů a uspokojí široké publikum včetně náročnějších fajnšmekrů! 
Kapela Simply The Show – Premium Show 500+

PREMIUM SHOW 500+

Profesionální audiovizuální zážitek na větších akcích a v sálech s kapacitou nad 500 hostů.

Naše show je velmi flexibilní, podobně jako služby přepravních společností, které dle počtu cestujících umí zajistit osobní vozidlo, dodávku nebo rovnou celý autobus. Díky našim stage upgradům rozšíříme základní verzi PREMIUM SHOW 100+ na míru události a prostoru, a to jak po zvukové, tak vizuální stránce. K tomu rádi doporučíme třeba LED obrazovku, která se může stát výrazným prvkem a navíc poslouží i k promítání videí, prezentací a partnerů.

Služby lze rozšiřovat položkově nebo formou balíčků (upgradů). Kombinací dvou balíčků získáte výhodnější cenu.
Kapela Simply The Show – Velkoplošná LED plocha - obrazovka

VELKOFORMÁTOVÁ LED PLOCHA

Špičkový obraz pro prezentaci videí, značek, partnerů, přenos živých záběrů i pro atraktivní vizuální zážitek nejen během hudební show.

Pro vaši událost na přání zajistíme novodobý standard, kterým je velkoplošná LED obrazovka – získáte ostrý, sytý a kontrastní obraz! Výhodou LED panelů je, že vše je výborně vidět i za denního světla, skvělý je i fakt, že ze segmentů lze skládat obrazce o různých tvarech a rozměrech.

V prvním LED balíčku získáte 10 m2 s kamerou pro přenos živých záběrů, po celou dobu bude k dispozici i náš technik v obrazové režii. Dalším LED balíčkem rozšíříte plochu o dalších 10 m2, volitelně je možné využít přenosu bezdrátovou kamerou.
Kapela Simply The Show zajistí pódia pro vaši událost

PÓDIA S MOŽNOSTÍ ZASTŘEŠENÍ

Plánujete událost venku nebo v prostorách, které by zasloužily pódium? Přivezeme profesionální pódiové sety o různé ploše i výšce.

V rámci koncertů, eventů a výročních akcí, které u nás firemní a městská klientela objednává na klíč, nechybí ani zastřešení pódia. Díky tomu je o bezpečí nástrojů a techniky postaráno i při nepřízni počasí. Pódium o adekvátních rozměrech můžeme přivézt i do veletržních a konferenčních prostor.

Nejčastěji dodáváme rozměry 6x4m a 8x6m, součástí mohou být i schody a zábradlí. Zastřešující konstrukce slouží současně pro zavěšení audiosystému, světel nebo LED obrazovky.
Podrobné informace najdete v katalogu služeb:

Co o nás říkají klienti?

Kapela Simply The Show, dříve známá jako kapela Melodikum, zahrála na události stovkám klientů, mezi nimiž byli i tito:

JDETE DO TOHO S NÁMI?

Rádi se staneme součástí vaší události a uděláme vše pro to, aby to byl večer nezapomenutelný v tom nejlepším slova smyslu!

VYBÍRÁME Z NOVINEK A ČLÁNKŮ

POZVÁNKA: Veřejný koncert na náměstí v Jindřichově Hradci

Chtějte to nejlepší! Bez kapelního zvukaře by to nebylo ono.

Ze světa firemních eventů: Oslavili jsme 30 let společnosti ISOTHERM

Repertoár kapely Simply The Show se rozrostl o další oblíbené hity

Luxusní večer! Takový byl reprezentační ples UTB ve Zlíně

Napsali o nás: Hlubocký zpravodaj a poslední koncert kapely Melodikum

Čtěte na Drbně: Kapela Melodikum je minulostí, přichází Simply The Show

Konec kapely Melodikum: vzpomínáme a jedeme dál. Bude to prostě show!

Někteří z klientů,

organizátorů a projektů, na jejichž události kapela Simply The Show, dříve známá jako kapela Melodikum, účinkovala:

UDĚLÁME MAXIMUM I PRO VÁŠ VELKÝ VEČER!​

Uslyšíte to nejlepší na míru publiku a akci.

Preferujete zlaté hitynovinky z aktuálních světových hitparád, nebo nesmrtelnou českou klasiku? Přesvědčte se o tom, že kouzlu a atmosféře, kterou dokáže zkušená a sehraná kapela vytvořit, se nikdy nevyrovná ani sebelepší DJ! Díky pestré a propracované dramaturgii si na své přijde každý! Zazní i tituly, o kterých se mnozí mylně domnívají, že jsou v podání živé kapely prakticky nehratelné.

Zboříme zažité představy o zábavových kapelách.

Už v dobách, kdy kapela působila pod názvem Melodikum, ráda posouvala své limity a dodnes stále zdokonaluje všechny aspekty své produkce, učí se od nejžádanějších zahraničních kapel svého typu a vyvrací tak mýty o upadající úrovni české scény.

Naservírujeme vám své unikátní hudební sety plné hitů.

Součástí produkce je několik vlastních pečlivě sestavených tematických setů, kde na sebe bez přerušení navazují úryvky vybraných známých hitů. Tyto bloky patří k oblíbeným vrcholům produkce Simply The Show, přinášejí momenty překvapení a v relativně krátkém čase poskytnou skutečně intenzivní dávku muziky.

Získáte profesionální show poutavou i na pohled!

Hudební sluch má jen někdo, ale očima ‘poslouchají’ všichni. Notové a textové stojany, lampičky ani jiný nepořádek na profi pódium rozhodně nepatří a nic z toho na scéně Simply The Show nenajdete! Svůj outfit kapela sladí dle typu akce – elegantních, luxusních i extravagantních kousků mnoha barev má tým ve svém šatníku nespočet!

Díky špičkové technice se vaše akce stane jedinečnou událostí!

Zárukou skvělého zážitku z produkce je i technické zajištění partnerskou agenturou, která s kapelou každoročně absolvuje desítky událostí. Prvotřídní ozvučení, profesionální osvětlení, LED obrazovky a další služby vám bezstarostně zajistíme v rámci výhodných balíčků nebo na základě individuální nabídky přesně na míru vašim představám. Pracovat lze i s mobilními pódii nebo s párty stany.

Garantujeme vám skvělý poměr kvality a ceny.

Stinnou stránkou mnoha tribute, revival i autorských kapel je jejich úzký žánrový záběr, limitovaná délka produkce, mnohdy i sporná kvalita a astronomická cena – často platíte jen za “jméno”. Simply The Show nabízí bezkonkurenční poměr ceny, kvality a výkonu a je pestrou, profesionální a cenově dostupnou variantou, která navíc dokáže produkčně pokrýt celý večer a uspokojit různorodé publikum.

Rádi se postaráme o odmoderování celé události.

Mluvený projev a aktivní komunikace s publikem je zcela přirozenou součástí show. Frontman kapely je současně i zkušený speaker a moderátor a hravě se postará o profesionální provedení doprovodným programem nebo celým večerem. Hovoří plynně anglicky, zahraničním hostům kapela přizpůsobí i výběr skladeb.

Praha? Brno? Vídeň? Žádný problém!

Tým Simply The Show je neustále v pohybu, snadno za vámi dorazí do Středočeského kraje, do Prahy, na Vysočinu, a pokud to rozpočet dovolí, třeba i do zahraničí. Prvních 25 km celkové cesty z domácích Českých Budějovic (Jihočeský kraj) je zahrnuto v ceně produkce.