Ze světa firemních eventů: Oslavili jsme 30 let společnosti ISOTHERM

Kapela SIMPLY THE SHOW 30 let ISOTHERM, firemní výročí a večírek

Máte rádi výjimečné události? Kapela Simply The Show se stala hrdou součástí dalšího úžasného firemního eventu! Společnost Isotherm, která patří k největším a nejmodernějším středoevropským výrobcům skla, oslavila ve velkém stylu své třicáté výročí. Událost proběhla v polovině června přímo v areálu firmy.

Kapela Simply The Show přivezla publiku celovečerní program plný energie a známých hitů. Aleš Dokulil, frontman kapely, se ujal i moderování celé akce. Součástí eventu byla i bubenická a barmanská show, slack show, kapela Milhaus, prohlídky závodu, pohybové aktivity a večer pak vyvrcholil velkolepým ohňostrojem. 

O skvělý technický support se postaral tým JAUDIO, který s kapelou SIMPLY THE SHOW každoročně absolvuje desítky akcí a pomáhá tak tvořit unikátní hudební show, která se napříč českou i mezinárodní klientelou těší stále větší oblibě.

Tým JAUDIO zajistil pódium včetně špičkového zvuku, světel a LED plochy – všichni přítomní si tak mohli vychutnat audiovizuální zážitek vyladěný do nejmenších detailů. Prostě show!

firemní eventjižní čechykaplicesimply the showvýročí
Kapela SIMPLY THE SHOW 30 let ISOTHERM, firemní výročí a večírek
Nasdílejte tento článek ostatním
Facebook
LinkedIn
Email